Skip to content
Fotocredit: Cees Slats (Fotowerkgroep Silhouet)

Silhouet exposeert in de bibliotheek

Fotowerkgroep Silhouet
31 mei 20242 minute read

Fotowerkgroep Silhouet exposeert ook dit jaar in de bibliotheek in Wassenaar. Vanaf nu tot en met 21 juli a.s. is de tentoonstelling te bekijken tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Vrijwel elk jaar keert de fotowerkgroep uit Wassenaar weer terug in de bibliotheek met een foto-expositie. Dit jaar is gekozen voor een thema. Dat thema is ‘KUST’. De leden is gevraagd om enkele van hun beste foto’s binnen dit thema te tonen op een gezamenlijke clubavond. Op die wijze konden er 15 foto’s gekozen worden.

Zo is een grote diversiteit aan beelden ontstaan, maar wel allen in relatie tot het thema ‘KUST’.

De ruimte in de bibliotheek leent zich bij uitstek voor wat grotere foto’s dan de gebruikelijke maat. Zodoende zijn er op de wanden van de bibliotheek nu in totaal 15 grote foto’s te bewonderen.

Ook nu is de expositie in de bibliotheek voor de leden van Silhouet een mooie gelegenheid om hun werk te tonen aan een breed publiek. Vanzelfsprekend hopen we dat bezoekers van de bibliotheek en het filmhuis er veel plezier aan beleven.

Lijkt het je leuk dat ook jouw foto’s binnenkort in een tentoonstelling te bekijken zijn?

Kom eens kijken en vrijblijvend meedoen op een clubavond.

Fotograferen is een verrassende hobby. De clubavonden geven veel inspiratie om onderwerpen op een andere manier vast te leggen.

Iedereen van elke leeftijd, van jong tot oud, is van harte welkom. Ook met een kleiner fototoestel of met een mobiel zijn prachtige beelden te maken.

Nieuwsgierig? Laat je inspireren. Kom vrijblijvend naar een clubavond en maak kennis met de leden van Silhouet. De clubavonden zijn op woensdagavond, ongeveer éénmaal per 14 dagen in het Van Heeckerenhuis vanaf 20.00 uur. Vragen? Bel voorzitter Johan Hallo op 06-53351044 of stuur ’n e-mail naar Erika Bruder (e-mailadres eebruder@xs4all.nl).  Meer zien? Bekijk de foto’s van Silhouet en het jaarprogramma op  https://www.silhouet-wassenaar.nl

Foto:  Cees Slats (Fotowerkgroep Silhouet)

Tags

BibliotheekExpositieFotografieFotowerkgroep SilhouetWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top