Skip to content
Wassenaarse Poldercross
Archieffoto. Fotocredit: Wassenaarse Poldercross

Poldercross op 5 juli door 30 sloten

Stal den Hollander
1 juni 20242 minute read

De negende poldercross in Wassenaar komt eraan, na het grote succes van vorig jaar kan er dit jaar ook weer worden deelgenomen aan dit grote spektakel.

Vrijdag 5 juli gaat dit festijn van start en de inschrijving zijn al begonnen.

Speciale inschrijfdagen zijn woensdag 5 juni & zaterdag 8 juni in de boerderijwinkel van Stal den Hollander (ammonslaantje 40, Wassenaar)

Online inschrijven in ook mogelijk, kijk op onze website of op onze facebook voor de inschrijflink.

De eerste sloten zijn al verkend en dat het een mooi parcours gaat worden, dat is zeker!!

Het bestuur van stichting Boehoeiend Stal den Hollander organiseert dit jaar voor het eerst de Wassenaarse poldercross op eigen voet.

Er wordt wederom in 2 rondes gelopen; om 18.30 uur start de jeugd tot 16 jaar en om 19.30 uur volgen de deelnemers vanaf 16 jaar. Let op want VOL IS VOL, dus wees er snel bij

.Voor de prijs van 7 Euro staat u een mooie route te wachten met uiteraard veel bagger en meerdere sloten (let op: wel contant betalen). U kunt ook inschrijven voor andere personen, echter wel met een ingevuld en ondertekend formulier.

Natuurlijk wordt er tijdens en na de poldercross gezorgd voor de innerlijke mens en is ook voor de toeschouwers een hapje en een drankje te koop. Het terrein van de familie den Hollander staat garant voor een gezellige afsluiting met uiteraard een lekker muziekje.

Meer informatie is te vinden op de website van stichting Boehoeiend stal den Hollander: www.boehoeiend.nl en op facebook.  Hier is ook het inschrijfformulier te vinden.

Op het terrein zullen toiletten en een omkleedruimte aanwezig zijn. Mis dit unieke spektakel niet en schrijf snel in voor een leuke avond gezelligheid en plezier!

Tags

30 slotenBoehoeiendInschrijfdagenInschrijvenPoldercrossStal Den HollanderWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top