Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Blauw-Zwart 4 Kampioen!

Rksv Blauw Zwart
2 juni 20242 minute read

Blauw-Zwart 4 kon het kampioenschap binnen halen als er gewonnen zou worden bij FC Zoetermeer. De mannen van het 4e gingen vergezeld met supporters met een bus naar Zoetermeer. In Zoetermeer aangekomen bleken er nog meer supporters langs de lijn te staan!

De eerste helft was weinig spectaculair, maar het 4e ging wel met een 0-1 voorsprong rusten door een treffer van Rick Terruwe. In de tweede helft werd de voorsprong snel verdubbeld. Maarten van der Flier scoorde direct na rust de 0-2. Vervolgens vergrootte Nathan Los de voorsprong met twee doelpunten, waarmee hij de eindstand op 0-4 bracht.

Na de wedstrijd brak het feest los op het veld, waar de mannen de schaal in ontvangst namen. Met langs het veld de enthousiaste supporters die zorgde voor een uitbundige sfeer. Er waren zelfs mooie kampioensshirts geregeld door onze top supporter Rob van der Marel!

Bij terugkomst werden de spelers van Blauw-Zwart 4 als helden onthaald bij café Rooie Cor, waar een menigte van supporters hen opwachtte. Dit leuke ontvangst en de gezellige avond was super geregeld door de spelersvrouwen!

De mannen van het 4e kunnen nu al terug kijken op een fantastisch seizoen, waarbij er in 19 wedstrijden 16 keer gewonnen is. Op sportpark De Schulpwei zijn alle wedstrijden gewonnen, waarbij er teams met 14-0 en 10-0 naar huis zijn gestuurd. Naast de fantastische resultaten, liepen de mannen van Blauw-Zwart 4 er dit jaar ook prachtig bij dankzij de nieuwe trainingspakken, gesponsord door Van Ede International moving. Mooie nieuwe tassen gesponsord door Doesburg diamanttechniek en mooie tenues gesponsord door Carlo`s autoservice en strandpaviljoen Sport.

Zaterdag 15 juni speelt het 4e zijn laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij KSD-Marine. En ook al is het kampioenschap al binnen, gaan de mannen ook daar weer voor de 3 punten!