Skip to content
Fotocredit: PR

Repair Café Wassenaar op woensdag 12 juni

Repair Cafe Wassenaar
5 juni 202438 second read

Kom naar het Repair Café Wassenaar met uw kapotte spullen! We repareren bijvoorbeeld kleding, klein houtwerk, lampen, radio/cd-spelers, stofzuigers, waterkokers, tuinmachines. Goed voor uw spullen en goed voor het milieu!

We zijn open van 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. U kunt uw spullen afleveren vanaf 13.30 en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt de reparatie afwachten aan de klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) na afloop wordt gewaardeerd.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, op repaircafewassenaar@gmail.com. Het Repair Café is in principe elke 2e woensdagmiddag van de maand open, maar zijn dicht gedurende juli/augustus voor de zomervakantie. De volgende keer is dus pas weer 11 september!

Tags

duurzaamheidKapotte spullenRepair Cafe WassenaarReparatieTweede kansWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top