Skip to content
Fotocredit: Wassenaarse Vakantiekampen

Een Onvergetelijke Zomer

Wassenaarse Vakantiekampen
7 juni 202454 second read

Heb je ooit gedroomd van een plek waar je een hele week lang kunt spelen, leren en nieuwe vrienden kunt maken, zonder dat je ouders je vertellen wat je moet doen? Welkom bij Wassenaarse vakantiekampen, een magische bestemming waar kinderen een week lang op avontuur gaan en zichzelf ontdekken, ver weg van de dagelijkse routine en onder het waakzame oog van ervaren kampleiding.

Bij Wassenaarse vakantiekamp draait alles om het creëren van onvergetelijke herinneringen. Het is een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, nieuwe vrienden maken en onvergetelijke avonturen beleven. Het kamp biedt een veilige, stimulerende omgeving waarin elke dag een nieuw avontuur brengt.

Of je nu een avonturier, een artiest, een sportliefhebber of gewoon een nieuwsgierige ontdekkingsreiziger bent, Wassenaarse vakantiekamp heeft voor ieder kind iets speciaals. Dus, pak je rugzak, trek je laarzen aan en maak je klaar voor de zomer van je leven!

Er is nog plek voor een aantal kinderen, dus wees er snel bij. We gaan van 10 t/m 17 augustus en de kampbijdrage is slechts €130,- Ga je ook mee? Mail dan snel naar wvk.info@gmail.com

Tags

InschrijvenKinderactiviteitenWassenaarWassenaarse VakantiekampenZomervakantie
Gerelateerde artikelen
Back To Top