Skip to content
Fotocredit: PR

‘Summer Vibes’ in het centrum! Muzikale gezelligheid voor jong en oud op zaterdag 15 juni

Winkels in Wassenaar/Centrummanagement
11 juni 20242 minute read

Beleef een dag vol muziek en vrolijkheid tijdens ‘Summer Vibes’ op zaterdag 15 juni in het centrum van Wassenaar. Dit zomerse evenement biedt een gevarieerd programma voor jong en oud, met live optredens op diverse locaties in het centrum en een kinderactiviteiten op het plein op de Van Hogendorpstraat.

Het programma start om 12.00 uur met muziek van de ‘Akoestische Sfeermakers’ (Mobiele Bakfiets) en de ‘Groovy Gents’, die op diverse plekken in het centrum voor een gezellige sfeer zullen zorgen.

Op het Evenementenplein aan de Van Hogendorpstraat kunnen kinderen zich vermaken met twee rondes ‘Disco Bingo’, waarvan de eerste ronde om 13.00 uur begint. Tussen de rondes door is er om 13.45 uur een Meet and Greet met de populaire kinderfiguur ‘SONIC’ the Hedgehog. De tweede ronde van de ‘Disco Bingo Kids’ start om 14.30 uur.

De dag wordt muzikaal afgesloten met een spetterend optreden van de bekende ‘Captain Midnight Band’, van 15.30 uur tot 18.00 uur op het Evenementenplein op de Van Hogendorpstraat. Deze band staat garant voor een swingend einde van een dag vol plezier en muziek.

Kom naar het centrum van Wassenaar en beleef ‘Summer Vibes’ op zaterdag 15 juni.

Voor meer informatie en het volledige programma kijk op: www.winkeleninwassenaar.nl , Facebook: Winkelen in Wassenaar of Instagram: winkels_in_wassenaar

Tags

ActiviteitenCaptain Midnight BandCentrumDisco BingoKinderfiguur SonicMuziekSummer VibesWinkels in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top