Skip to content
Fotocredit: PR

Bijeenkomst Vrienden van wassenaar over Burgerberaad verkeer – iedereen welkom

De Vrienden van Wassenaar
14 juni 202432 second read

Op woensdag 26 juni a.s. om 20.30 uur organiseren De Vrienden van Wassenaar een bijeenkomst over het Burgerberaad Verkeer. Wethouder Ronald Zoutendijk zal samen met Robin Koster (directeur van adviesbureau Moventum) een toelichting geven op het Burgerberaad over Verkeer in Wassenaar, dat na de zomer georganiseerd wordt. Wat betekent dit voor u als burgers van Wassenaar?

Zij zullen nadere informatie geven over wat een Burgerberaad inhoudt, wat de aanpak in Wassenaar zal zijn en wat deelname voor de burgers behelst. En tot slot wat met de uitkomsten van het Burgerberaad zal worden gedaan.

Woensdag 26 juni 2024 om 20.30 uur. Iedereen is welkom (leden en niet-leden)

Theater Warenar, Kerkstraat 75 in Wassenaar.

Tags

BijeenkomstBurgerberaad VerkeerDe Vrienden van WassenaarWassenaarWethouder Zoutendijk
Gerelateerde artikelen
Back To Top