Skip to content
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geslaagden Rijnlands lyceum – Eerste tijdvak

Rijnlands Lyceum Wassenaar
14 juni 20242 minute read

Het was woensdag een spannende dag voor veel van onze eindexamenleerlingen: ben ik geslaagd?? Alhoewel de meeste leerlingen wel een sterk vermoeden hadden, weet je het natuurlijk pas echt wanneer je het verlossende telefoontje hebt gehad. Gelukkig konden de mentoren veel geslaagde leerlingen bellen en kon vervolgens de champagne ontkurkt en de vlag in top!

Het team van het Rijnlands Lyceum Wassenaar feliciteert al haar geslaagde kandidaten en we wensen de leerlingen die nog een cijfer moeten ophogen heel veel succes bij het tweede tijdvak.

Onderstaand het overzicht van onze geslaagde kandidaten in tijdvak 1:

HAVO 5

Eliya Aghai, Sjimmy Buis, Koen Dingjan, Auke Driessen, Julie van Eekelen, Jouke Egberts, Mohamed Elsaket, Reinout van Geest, Hristo Genchev, Roos Groenendijk, Charlotte Groenhagen, Cédric van Hoek, Julia Kal, Josephine Keijzers, Faye Kelly, Mirian Kisielewska, Daan Korswagen, Noël van der Laan, Laura McGough, Anouk Montoulives, Olivia Roozenbeek, Hidde Steegman, Florian Stokvis, Hugo Telgenkamp, Féline Timans, Sura Ud, Finn van Veen, Nikki Verweij, Lies Vrancken Peeters (cum laude), Louk Westerman, Valerie Wielenga, Anne Wijnants, Daniël Wójcik, Arnaud van der Wyck, Ruben Yildirim

VWO 6

Atheneum

Daniel Aalmans, Garance Alamel, Sofia Barnes, Estelle Beers, Nynke van Bremen, Roni Çiftçi, Mark van Damme (cum laude), Cathelijne Dantuma, Claire van Dijk, Timo Egmond, Friso Elink Schuurman, Floris Emde (cum laude), Coen d’ Engelbronner, Basmallah Fawzy, Elena Fokké, Mauro Frigerio, Fleur van Geffen, Pieter van Gent (cum laude), Caroline Groenendijk, Thijmen de Haas, Bouke Hazenberg, Michael van der Heijden (cum laude), Samuel Hoekstra, Anne-Lotte Hoevenaars, Fien Hoevenaars, Luuk Hoff, Willem Hoftijzer, Luca Jacobs, Alexander Jansen (cum laude), Wesley Joao Antonio, Cleo Jongeneel, Lara Jonker, Jonah Kalsbeek, Jurre Kees (cum laude), Olivier van Kempen, Alec Kerckhoffs, Ruben van Klink, Tommy Koetsier, Jasper Koster, Lodewijk Kraal, Alex van der Kuip, Soraya van der Laan, Alexa de Lanoy Meijer, Laura Montoulives, Juline Mooten, Sam Neijenhuizen, Gevin Nishshanka, Lex van Nobelen, Morris Nouwens, Ismey Otterstedt, Marijn van Paassen,  Julia Rueb, Frederieke Smit, Sterre Staffhorst, Roxy Taal, Caia Teurlings, Kiki Tutein Nolthenius, Julie van ’t Veer, Quirine Vliegenthart, Alexander Wang, Sydney Wilde, Ilyas Zaki, Berend Zwitser

Gymnasium

Tygo Bentvelzen, Amy Bernoski, Edlan Boender (cum laude),  Eline Brugman, Xiao You He, Lidwine Hofstra, Stella Jonker, Daniël Meijerink (cum laude), Sophie Mekking, Nicolas Oguorie, Isaure van der Putten, Amélie Schretlen, Stijn Timmermans, Olivier Verweij (cum laude), Marieke Vledder

Blije leerlingen met hun cijferlijst. Fotocredit: PR

Tags

AtheneumGeslaagdenGymnasiumHAVOLeerlingenRijnlands LyceumvwoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top