Skip to content
Fotocredit: PR

Realisatie Integraal Kindcentrum door initiatiefnemers sKOW en basisscholen enthousiast gestart

Stichting Katholiek Onderwijs Wassenaar (SKOW)
14 juni 202458 second read

De St Jan Baptistschool, St. Jozefschool en beoordelingscommissie van de architectenselectie zijn verheugd met de eerste officiële stap inzake de uitvoering van het Integraal Kind Centrum Wassenaar op initiatief van de stichting SKOW.

Op verschillende plekken in Wassenaar is er afgelopen dinsdag met gebak gevierd dat er een start is gemaakt met de realisering van het Integraal Kind Centrum.

Tijdens de vergadering van 4 juni heeft de gemeenteraad de locatie voor de nieuwe SKOW-school bepaald. Een Integraal Kind Centrum (IKC) is de lang gekoesterde wens ter vervanging, en op termijn het samengaan van de St. Jan Baptist en de St Jozefschool.

Gebak was er in de lerarenkamer van beide scholen, op het Raadhuis bij het College van B&W en bij Van  der Valk aan de Zijdeweg door SKOW aangeboden om dit heuglijke feit te vieren.

Het SKOW heeft in het Van der Valk hotel aan de Zijdeweg de 5 voorgeselecteerde architectenbureaus hun visie laten presenteren op het IKC. Dat is de volgende halte in de SKOW-reis: het selecteren van de architect welke in overleg met alle betrokken partijen  voor de kinderen van alle Wassenaarders het gebouw zullen realiseren voor het nieuwe schoolsysteem.

Tags

Eerste stapFeestIntegraal KindcentrumSKOWSt. Jan BaptistschoolSt. JozefschoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top