Skip to content
De burgemeester krijgt uitleg over de nieuwste technieken die worden toegepast in hennepkwekerijen. “We moeten wel bijblijven!” Fotocredit: René de Wit. Archieffoto.

‘Wassenaar Zijn We Samen’: Samen houden we Wassenaar veilig

15 juni 202447 second read

Op woensdag 3 juli nodigen we u van harte uit voor een nieuwe editie van ‘Wassenaar Zijn We Samen’. Dit keer behandelen we een spannend en belangrijk onderwerp: ondermijnende criminaliteit. Deze verborgen dreiging misbruikt legale bedrijven en diensten, en samen kunnen we dit aanpakken.

Waarom deze bijeenkomst?

Ontdek hoe ondermijnende criminaliteit onze veiligheid en eerlijkheid bedreigt. Een deskundige zal ons meenemen in deze verborgen wereld, en we gaan in gesprek met lokale experts. Uw betrokkenheid is cruciaal! Burgemeester Leendert de Lange en Wethouder Cultuur en Welzijn Ronald Zoutendijk zullen deze avond in ieder geval aanwezig zijn.

Praktische informatie:

  • Datum: Woensdag 3 juli 2024
  • Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur, start om 19:30 uur
  • Locatie: De Messiaskerk, Zijllaan 57 Wassenaar

Aanmelden:

Wij stellen het op prijs als u ons vóór 26 juni 12.00 uur laat weten of u komt, via wijkmanagement@wassenaar.nl. Wij horen graag of u vanuit een organisatie of als particulier aanwezig zal zijn en met hoeveel personen.

Tags

BijeenkomstGemeenteOndermijnende criminaliteitSamen houden we Wassenaar veiligWassenaarWassenaar zijn we samen
Gerelateerde artikelen
Back To Top