Skip to content
Fotocredit: PR

Meet & greet met auteur Astrid Habraken bij Atelier De Paauw

Team Astrid Habraken
17 juni 202454 second read

De tweede roman van Wassenaarse auteur Astrid Habraken verschijnt op 25 juni. Je kunt het boek al eerder ontvangen én de auteur ontmoeten tijdens deze meet & greet op zaterdag 22 juni. Kom langs in het mooie atelier van Lin Jans aan de Landgoederenroute  tussen 16.00-19.00 uur. Maak een praatje, hef het glas en koop het boek, zodat jij als eerste kunt genieten van het verhaal.

Madame Bonheur vertelt het verhaal van hotelreceptioniste Claire die in een hotelkamer het levenloze lichaam van een Parijse dame vindt. De dame komt ieder jaar in exact dezelfde periode naar het Haagse hotel en als blijkt dat haar achternaam en het opgegeven adres in Parijs niet kloppen, besluit Claire op onderzoek uit te gaan. Het is het begin van een zoektocht die haar terugvoert naar het Den Haag van de jaren vijftig en naar de wijngaarden rondom Bordeaux en Saint-Émilion.

Het boek zal vanaf 25 juni ook verkrijgbaar zijn bij de boekwinkels van De Kler in Wassenaar en Voorschoten en bij wijnwinkel Marius in Wassenaar en Den Haag.

Locatie: Atelier De Paauw, Paauwlaan 2C in Wassenaar

Tags

Astrid HabrakenAtelier De PaauwMadame BonheurMeet en GreetRomanWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top