Skip to content
Vrijwilligerscentrale Wassenaar

Helpende handen gezocht!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
18 juni 202450 second read

Vind jij het leuk om activiteiten te ondernemen? Om samen gezellig iets te doen? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk! Leuk om te doen en je geeft andere mensen een goed gevoel en plezier!

  • Florence Duinstede zoekt helpende handen bij de Begeleiding naar kerkdiensten (Vac.A.169). Hou je van wandelen? Florence zoekt ook vrijwilligers voor de wandelclub (Vac.A.170) Of hou je toch meer van muziek? Begeleiding bij muziek luisteren (Vac.M.090) Florence Duinstede is ook op zoek naar een Biljartmaatje (Vac.M.091)
  • De WOB vraagt een ondersteunend bestuurslid (Vac.B.120)
  • Sailwise zoekt begeleiding bij watersportvakanties voor mensen met een beperking (Vac.K.010)

Wil jij ook helpen, maar staat er niets bij voor je in de vacatures hierboven? Kijk dan eens in de vacaturebank op onze website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl of op www.wassenaardoet.nl voor flexibel of kortstondig vrijwilligerswerk. Op donderdagochtend kan je ook binnenlopen of telefonisch contact opnemen met onze consulentes.

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

VacaturebankVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top