Skip to content
Fotocredit: PR

Jaarlijkse BBQ bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

Loopgroep De Wassenaarse Slag
19 juni 202444 second read

Vorige week was de jaarlijkse BBQ van loopgroep de Wassenaarse Slag. Een mooi moment om bij te praten, trainers en andere leden die actief zijn achter de schermen in het zonnetje te zetten en vooruit te blikken op sportieve uitdagingen voor de rest van jaar. Het ledenaantal van de loopgroep groeit gestaag door en dat was te zien aan het aantal aanwezigen.

Uiteraard dank aan het sportprogramma Fit in Wassenaar, de Wassenaarse Oranje Vereniging voor het ter beschikking stellen van het clubhuis en Buffet Chef voor het lekkere eten! 

Ook zin om te gaan bewegen? Lijkt het je leuk om in groepsverband te hardlopen? Sluit je aan bij de gezelligste loopgroep van Wassenaar! Stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl voor meer informatie en meld je aan! Kijk op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep. De eerste maand loop je gratis mee.

Tags

BBQHardopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top