Skip to content
Fotocredit: YMCA Wassenaar

YMCA Wassenaar beleeft heerlijke dag in Drievliet

YMCA Wassenaar
25 juni 20242 minute read

Een fantastische uitgaansdag heeft YMCA Wassenaar zondag 23 juni beleefd in Familiepark Drievliet met 71 kinderen. Het weer was heerlijk, met veel zon en een lekker temperatuurtje. De bus arriveerde lekker vroeg, op een tijdstip waarop het nog heerlijk rustig was in het park. Wat een aangenaam compact park is Drievliet, met attracties voor zowel de jongere als de oudere kinderen. De kinderen hebben echt genoten maar ook de begeleiding geniet mee. Een begeleidersgroep die met veel plezier de kinderen een onvergetelijk dag wil bezorgen. De kinderen van 9 jaar en ouder mochten zelfstandig het park in groepjes verkennen. De jongere kinderen werden, per groepje, begeleid door twee mensen van de leiding. Vanaf 12 uur lagen broodjes knakworst klaar voor de lunch. Maar ook was er een vegetarisch alternatief.

Het is nu even nagenieten, maar er komen nog twee mooie activiteiten aan:

1e Het eindfeest, met het inmiddels bekende Rad van Avontuur en het broodje hamburger dat de kinderen zelf mogen samenstellen, met verse patat.

2e Het zomerkamp in Nunspeet, wat inmiddels is volgeboekt.

Tot besluit:

Deze maand wordt de zijgevel van het YMCA-clubgebouw schoongemaakt en voorzien van een nieuwe verflaag. Zo geleidelijk aan komt dit monumentale pand in steeds betere staat te verkeren. Een pand met een bijzondere geschiedenis als stalgebouw uit ongeveer 1740. Maar inmiddels al ruim een eeuw de basis voor het jeugdwerk van YMCA Wassenaar!

Fotocredit: YMCA Wassenaar

Tags

Dagje uitDrievlietKinderactiviteitenWassenaarYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top