Skip to content
Fotocredit: PR

Spaanse zomermaaltijd op zaterdag 6 juli

Wassenaars platform voor cultuur, muziek en welzijn
28 juni 20242 minute read

Wie aan Spanje denkt, associeert dat met zon, warmte en vakantie. Een lome zomeravond, een heerlijke sangria met een lekker toastje, tapas en paella.

Op zaterdagavond, 6 juli 2024, om 18.30 h, wordt het kerkplein van de Dorpskerk Wassenaar weer omgetoverd tot een buitenrestaurant, waar het goed toeven is. Dit jaar met een Spaans buffet. Heerlijke, zonnige gerechten, fruit en ijs. Onder het genot van een biertje of wijntje, samen de zomer vieren. En natuurlijk mag de Spaanse muziek niet ontbreken. Muzikanten, die aan uw tafel uw lievelingslied spelen. Er zijn zitplaatsen voor maximaal 150 gasten.

Kaartjes kosten € 25,–. Kinderen tot 12 jaar half geld. Verkrijgbaar bij het Kerkelijk Bureau in de Schoolstraat 4, Boekhandel De Kler in de Langstraat en via de website www.eventbrite.nl

Dranken zijn niet inbegrepen in de prijs en kunnen apart worden gekocht. Om voedselverspilling tegen te gaan verzoeken wij u vriendelijk om uw kaartje zo snel mogelijk te kopen. De bar gaat open om 18.00 h. Indien de weergoden Wassenaar op 6 juli toch geen zwoele zomeravond willen bezorgen en het laten regenen of waaien, vindt de maaltijd in de kerk plaats.

Het is een goed moment om eens gezellig bij te praten met vrienden of familie en een heerlijk voorproefje op de zomervakantie. Als klap op de vuurpijl organiseren we een tombola met leuke prijzen van Wassenaarse ondernemers. Voor de kinderen is er een knutseltafel ingericht en worden er spelletjes georganiseerd onder deskundige begeleiding.

Tags

GezelligheidKerkpleinMuziekOntmoetingSamen etenSpaans BuffetSpaanse zomermaaltijdWassenaarWassenaars platform voor cultuur muziek en welzijn
Gerelateerde artikelen
Back To Top