Skip to content
Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

RKAVV wint Kees van Wissen Toernooi

Rksv Blauw Zwart
30 juni 202442 second read

Zaterdag 22 juni vond het Kees van Wissen Toernooi plaats bij RKSV Blauw-Zwart. Een toernooi met vijftien elftallen met jongens onder 17 en onder 18 jaar oud. Voor de meest elftallen een mooie afsluiting van het seizoen en voor sommige elftallen al een voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De omstandigheden waren ideaal voor een mooie dag:  prachtig weer, veel vrijwilligers, strenge scheidsrechters en een leuke omroepster. Alle teams kregen een lunch aangeboden namens Albert Heijn Wassenaar en de sponsorcommissie van Blauw-Zwart, waarvoor heel veel dank!

Bij de prijsuitreiking was er een bokaal voor beste speler en beste keeper van het toernooi. Thygo van Veen van Blauw-Zwart JO18-2 werd gekozen als beste keeper.

Een eervolle vermelding is er voor Blauw-Zwart JO17-1 die tweede werd. Het toernooi werd gewonnen door RKAVV uit Leidschendam! Zij gingen ervandoor met de wisselbeker van het Kees van Wissen Toernooi.

Tags

JO17-1Kees van Wissen ToernooiRKSV Blauw ZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top