Skip to content
Gezellig druk bij de zomerborrel en haringparty van Ondernemend Wassenaar op 27 juni op het mooie terras van Boerderij Meyendel. Fotocredit: PR

Veel nieuwe gezichten bij zomerborrel en haringparty Ondernemend Wassenaar

Ondernemend Wassenaar
3 juli 20242 minute read

Er waren opmerkelijk opmerkelijk veel nieuwe gezichten te zien tijdens de zomerborrel en haringparty van Ondernemend Wassenaar (OW) op 27 juni op het speciaal daarvoor gereserveerde mooie terras van Boerderij Meyendel. En de door De Lekkerbekking bereide haringen, al dan niet met uitjes en broodjes geserveerd, smaakten de bezoekers weer opperbest. Temeer daar ze prima werden begeleid door rijkelijk geschonken corenwyn en andere dranken. En voor haringhaters was er altijd ook nog genoeg paling en zalm.

De introducés en soms nieuwe vertegenwoordigers van OW-leden voelden zich opmerkelijk snel thuis bij dé ondernemersvereniging van het dorp. Enkele nieuwelingen meldden zich direct daarna spontaan als lid aan en andere kwamen zelf om een aanmeldformulier vragen.

Het OW- bestuur is blij met de grote toeloop. Men telde meer dan 70 bezoekers tegenover vorig jaar ruim 50. Het toont aan dat Ondernemend Wassenaar een steeds belangrijker netwerk wordt voor de Wassenaarse ondernemers. Contacten leggen en onderhouden met andere bedrijven is belangrijk voor ieder bedrijf. En dat doe je toch het gemakkelijkst in je eigen omgeving. Ook kan men  nu geruggesteund door een steeds grotere achterban het ondernemersgeluid nog krachtiger laten klinken in de contacten met overheden en andere officiële instanties.

In de bestuursvergadering van 4 juli werden de ledenactiviteiten voor de tweede helft van 2024 besproken. Er worden dan weer interessante ontmoetingsmogelijkheden voor de plaatselijke ondernemers georganiseerd. Ondernemers, die nog geen lid zijn en zich willen aansluiten, wordt aangeraden, het aanmeldformulier op www.ondernemendwassenaar.nl in te vullen en te versturen.

Tags

Ondernemen in WassenaarOndernemend WassenaarOndernemersverenigingWassenaarZomerborrel
Gerelateerde artikelen
Back To Top