Skip to content
Fotocredit: Rijnlands Lyceum Wassenaar

GESLAAGDEN RIJNLANDS LYCEUM WASSENAAR 2023-2024, tijdvak 1 en 2

Rijnlands Lyceum Wassenaar
5 juli 20242 minute read

Dinsdag 2 juli: wederom een spannende dag voor enkele eindexamenleerlingen die in tijdvak 2 alsnog het felbegeerde diploma behaalden.

Het team van het Rijnlands Lyceum Wassenaar feliciteert al haar geslaagde kandidaten en dit keer m.n. de leerlingen die na tijdvak 2 geslaagd zijn of hun cijfer wisten op te hogen.

Onderstaand het overzicht van onze geslaagde kandidaten in tijdvak 1 en 2:

 HAVO 5

Eliya Aghai, William Bracke, Sjimmy Buis, Koen Dingjan, Auke Driessen, Julie van Eekelen, Jouke Egberts, Mohamed Elsaket, Reinout van Geest, Hristo Genchev, Roos Groenendijk, Charlotte Groenhagen, Cédric van Hoek, Julia Kal, Josephine Keijzers, Faye Kelly, Mirian Kisielewska, Daan Korswagen, Noël van der Laan, Lena Mangelaar Meertens, Laura McGough, Anouk Montoulives, Olivia Roozenbeek, Hidde Steegman, Florian Stokvis, Hugo Telgenkamp, Féline Timans, Sura Ud, Finn van Veen, Nikki Verweij, Lies Vrancken Peeters (cum laude), Louk Westerman, Valerie Wielenga, Anne Wijnants, Daniël Wójcik, Arnaud van der Wyck, Ruben Yildirim.

VWO 6

Atheneum

Daniel Aalmans, Garance Alamel, Sofia Barnes, Pepijn Barsema, Estelle Beers, Sacha Bolger,  Nynke van Bremen, Roni Çiftçi, Mark van Damme (cum laude), Cathelijne Dantuma, Claire van Dijk, Timo Egmond, Friso Elink Schuurman, Floris Emde (cum laude), Coen d’ Engelbronner, Basmallah Fawzy, Elena Fokké, Mauro Frigerio, Fleur van Geffen, Pieter van Gent (cum laude), Thijmen de Haas, Bouke Hazenberg, Michael van der Heijden (cum laude), Samuel Hoekstra, Anne-Lotte Hoevenaars, Fien Hoevenaars, Luuk Hoff, Willem Hoftijzer, Luca Jacobs, Alexander Jansen (cum laude), Wesley Joao Antonio, Cleo Jongeneel, , Lara Jonker, Jonah Kalsbeek, Jurre Kees (cum laude), Olivier van Kempen, Alec Kerckhoffs, Ruben van Klink, Tommy Koetsier, Jasper Koster, Lodewijk Kraal, Alex van der Kuip, Soraya van der Laan, Alexa de Lanoy Meijer, Laura Montoulives, Juline Mooten, Larissa Mos, Sam Neijenhuizen, Gevin Nishshanka, Lex van Nobelen, Morris Nouwens, Ismey Otterstedt, Marijn van Paassen,  Teddy van Pelt, Julia Rueb, Frederieke Smit, Sterre Staffhorst, Roxy Taal, Caia Teurlings, Efe Tezerdi, Kiki Tutein Nolthenius, Julie van ‘t Veer, Quirine Vliegenthart, Alexander Wang, Sydney Wilde, Ilyas Zaki, Berend Zwitser.

Gymnasium

Tygo Bentvelzen, Amy Bernoski, Edlan Boender (cum laude),  Eline Brugman, Caroline Groenendijk, Xiao You He, Lidwine Hofstra, Stella Jonker, Daniël Meijerink (cum laude), Sophie Mekking, Nicolas Oguorie, Isaure van der Putten, Amélie Schretlen, Stijn Timmermans, Olivier Verweij (cum laude), Marieke Vledder.

Tags

Geslaagdenrijnlands lyceum wassenaarTijdvak 1 en 2Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top