Skip to content
Fotocredit: NDZ

Het is druk in het asiel

Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar
5 juli 202432 second read

Voor iedereen die tijd en veel liefde te geven hebben kan de zomer zomaar feestelijk worden. Want wat is fijner dat je tijd doorbrengen met een dier wat op jou heeft zitten wachten. Zoals bijvoorbeeld Dino en Bobbie. Maar naast deze twee zijn er nog vele andere honden en katten op zoek naar een nieuw huis.

We hebben de afgelopen weken al meer dan 20 kittens binnengekregen, sommige pas geboren. Mocht uw dierenhart nog plek hebben voor extra dier? Kijk dan vooral op onze website: https://ndz.nl/asiel/ of neem contact op met onze honden of kattenafdeling. U zult niet teleurgesteld worden!

Bobbie. Fotocredit: NDZ
Dino. Fotocredit: NDZ

Tags

AsielDrukteHondenKattenNDZStichting Nationale Dierenzorg WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top