Skip to content
Fotocredit: PR

Muziek en Ambacht op de zomerse Puur Natuur Markt

Winkels in Wassenaar/Centrummanagement
24 juli 202459 second read

De Wassenaarse zomer is begonnen en zaterdag aanstaande 27 juli wordt van 10h tot 17h, zoals gebruikelijk op de laatste zaterdag van de maand, weer de Puur Natuur Markt gehouden in de Van Hogendorpstraat. Kom zaterdag gezellig rondneuzen op de Puur Natuur Markt, hartje centrum. Er staan allerlei bijzondere kramen met de meest leuke zomerse producten. Ambachtelijk gemaakt en vaak ook zelf ontworpen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld genieten van mediterrane delicatessen, biologische theeën, zelfgemaakte jams, keramiek, vachten, wisselende kunst en nog veel meer.

Fotocredit: PR

Om de markt heen zijn genoeg terrasjes om neer te strijken en te luisteren naar de prachtige stem van troubadour Jerry Velberg die zichzelf begeleidt op de gitaar. Jerry is een getalenteerd muzikant die voor een levendige en gezellige sfeer zorgt.  Sinds 2010 is hij actief met zijn “Acoustic Troubadour Project” en treedt hij op bij festivals, in muziekcafés en op feestelijke gelegenheden. Als singer-gitarist speelt hij een mix van covers uit de jaren ’70 en hedendaagse nummers, wat zorgt voor een feestelijke ambiance.

We hopen je zaterdag te ontmoeten op de van Hogendorpstraat! De markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor het publiek, geschikt voor alle leeftijden.

Tags

CentrummanagementMarktMuziek en AmbachtPuur Natuur MarktWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top