Skip to content
Fotocredit: PR

De beste personal training studio van Nederland opent vestiging in Wassenaar

HYPR
7 augustus 20243 minute read

Wassenaar verwelkomt een nieuwe standaard in fitness en gezondheid met de opening van Benefit Studio, een high-end personal training studio gevestigd in het Van der Valk hotel. De studio biedt de mogelijkheid om te trainen met de beste personal trainers van Nederland. En nee, dit roepen ze niet zomaar. Ze hebben de prijs van beste personal training studio 2024 begin dit jaar uitgereikt gekregen. Alle trainers beschikken over de prestigieuze EREPS niveau 5 certificeringen. Dankzij de gunstige ligging vlakbij de N14 en N44 is de studio makkelijk bereikbaar voor zowel Wassenaarders als mensen uit de omliggende regio’s.

Handige locatie met de nieuwste sportfaciliteiten

Benefit Studio bevindt zich in de serene en luxe omgeving van het Van der Valk hotel in Wassenaar. Deze locatie zorgt voor een rustige en inspirerende setting, ideaal voor iedereen die serieus bezig is met het bereiken van zijn of haar gezondheidsdoelen. Benefit Studio biedt hier met Personal training Wassenaar de perfecte mogelijkheid om op maat gemaakte trainingssessies te volgen. In het hotel kan men gebruik maken van wellness faciliteiten, om lekker tot rust te komen na de training.

Hooggekwalificeerde trainers

Wat Benefit Studio echt onderscheidt, is het team van hooggekwalificeerde trainers. Alle trainers zijn gecertificeerd op EREPS niveau 5, wat hen tot de top van de personal trainers in Nederland maakt. Deze certificering staat garant voor diepgaande kennis en expertise op het gebied van fitness en gezondheid. In 2024 werd Benefit Studio bovendien bekroond met de Beste Personal Trainer Award, een bewijs van hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Persoonlijke en holistische aanpak

Benefit Studio biedt individueel aangepaste trainingsprogramma’s, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van elke cliënt. Dit betekent dat iedereen een persoonlijk plan krijgt dat rekening houdt met de huidige conditie, wensen en eventuele beperkingen. De studio is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur, wat cliënten toegang geeft tot de beste middelen om hun gezondheidsdoelen te bereiken. Voor iedereen wordt een geschikt plan gemaakt, of het doel nou is om hulp bij afvallen te krijgen of een fittere levensstijl. Daarnaast besteden de trainers van Benefit Studio ook aandacht aan voeding, mentale gezondheid en levensstijl, wat zorgt voor een gebalanceerde en holistische benadering van welzijn.

Ervaringen van Tevreden Klanten

“Ik ben onder de indruk van de professionele begeleiding en variatie die geboden wordt. Door onze trainingen heb ik op alle fronten vooruitgang geboekt: kracht, houding en cardio. Ik ben andere sporten gaan beoefenen zoals en zee-roeien!“, aldus Peter, 68 jaar.

“Een reguliere sportschool kan vaak niet de individuele begeleiding en expertise bieden die ik wel nodig had. Personal training is ook een uitkomst als je van nature niet zo gedisciplineerd bent!”, voegt Anne, 43 jaar, toe.

Gemakkelijke bereikbaarheid

Benefit Studio is ideaal gelegen vlakbij de N14 en N44, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Deze centrale locatie maakt het eenvoudig om regelmatig deel te nemen aan trainingssessies zonder veel reistijd, wat een groot voordeel is voor drukke professionals.

Personal training in Wassenaar

De komst van Benefit Studio naar Wassenaar betekent dat de beste personal trainers van Nederland nu ook hier beschikbaar zijn. De combinatie van een makkelijk bereikbare locatie, luxe faciliteiten, gepersonaliseerde trainingsprogramma’s en een holistische benadering maakt deze studio een uitstekende keuze voor iedereen die serieus bezig aan de slag wil met gezondheid en welzijn. Ontdek zelf de voordelen en zet de eerste stap naar een gezonder leven bij Benefit Studio.

Tags

Benefit StudioHulp bij afvallenHyprPersonal TrainingSportfaciliteitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Bazaar Messiaskerk Komt Eraan!
Back To Top