Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Nieuwe website gelanceerd voor bevordering mentaal welzijn

13 augustus 202449 second read

Een nieuw online platform, ‘Mentaal Wegwijs‘, is gelanceerd om inwoners van Wassenaar te ondersteunen bij hun mentale welzijn. Of je nu zelfstandig aan de slag wilt gaan met vragen of behoeften op het gebied van mentale gezondheid, of op zoek bent naar gerichte ondersteuning; de website biedt een uitgebreid overzicht van beschikbare diensten en locaties in de regio.

Bezoekers van de website kunnen gemakkelijk informatie vinden over verschillende vormen van ondersteuning, van counseling tot zelfhulpmodules. ‘Mentaal Wegwijs’ richt zich op het toegankelijk maken van mentale zorg voor iedereen, ongeacht hun situatie of voorkeuren.

Daarnaast wordt er een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd om de effectiviteit van de website te evalueren. Jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. Deelnemers ontvangen als dank voor hun deelname een vergoeding van 20 euro in de vorm van VVV-bonnen.

Geïnteresseerden die willen bijdragen aan dit onderzoek of meer willen weten over de beschikbare diensten, kunnen zich hier aanmelden.

Bron: gemeente Wassenaar

Tags

JongvolwassenenMentaal WegwijsMentaal WelzijnOnderzoekWassenaarWebsite
Gerelateerde artikelen
Back To Top