Skip to content
De VVD-fractie. Fotocredit: PR

Monique van Deursen keert terug voor de Wassenaarse VVD

29 augustus 20242 minute read

De Wassenaarse VVD is verheugd om mede te delen dat het ervaren raadslid Monique van Deursen terugkeert in de fractie. Zij neemt de plaats in van Hans Mulder die besloten heeft ontslag te nemen als raadslid.

Monique brengt veel politieke ervaring met zich mee en kent ons dorp door en door. Zij heeft een achtergrond als ondernemer in detailhandel en runt al jaren met veel plezier een winkel in ons dorp. Hier staat zij dagelijks in contact met Wassenaarders en hoort ze wat er speelt. Een echte Wassenaarse dus, met een actief maatschappelijk leven in het dorp. Zij gaat haar kennis en expertise op sociaal beleid weer inzetten in de commissie Mens en Maatschappij.

De Wassenaarse VVD gaat Hans enorm missen en is hem veel dank verschuldigd. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor de Wassenaarse politiek en heeft zeer veel expertise opgebouwd. Hans heeft besloten om de raad te verlaten omdat hij bezig is met een emigratie naar het buitenland en zijn gezondheid meer aandacht verdient. Het bestuur en fractie van de Wassenaarse VVD respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes en alle goeds voor de toekomst.

In de Raadsvergadering van 16 september a.s. zal Hans afscheid nemen en Monique geïnstalleerd worden als raadslid.

Fotocredit: PR

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top