Skip to content
Joke & Friends wisten de juiste snaar te raken. Fotocredit: Lily Armstrong

Lekker loom luisteren en swingen op het Burchtplein

Plein Musique
2 september 202453 second read

Op de warmste 1 september ooit gemeten, was het zondag gezellig druk op het Burchtplein. Bij de tropische temperatuur kon je bij de muziekkiosk beter niks anders doen dan lui achterover leunen en lekker loom luisteren. En zo was het genieten van zangeres Joke en haar Friends die met easy listening en jazzy popmuziek deze middag de juiste snaar wisten te raken.

Daarna was het aan The Clarks. Deze geroutineerde musici hadden genoeg aan drie gitaren en een drumstel om het publiek ruim anderhalf uur te vermaken met rock uit de jaren vijftig en swingende popmuziek uit voorbije tijden. Ze kregen ondanks de hitte de danslustigen in hun gehoor op de been.

De classic rock van de Hagenezen was de uitsmijter van twee zondagen Plein Musique in Wassenaar. Het enthousiasme van de Wassenaarse muziekliefhebbers en de muzikanten is voor de organisatoren een stimulans om de traditie van de openluchtconcerten volgend jaar voort te zetten, met dank aan sponsors en vrijwilligers die dit gratis toegankelijke festijn mogelijk maken.

De vier Hagenezen kregen met rockmuziek danslustigen op de been. Fotocredit: Lily Armstrong

Tags

BurchtpleinMuziekPlein MusiqueTerugblikWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top