Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Bijeenkomst ouderenbeleid op 9 september

4 september 202450 second read

Het aantal 75-plussers stijgt de komende jaren in Wassenaar. Dit betekent ook dat de druk op mantelzorgers toeneemt. Daarom ontwikkelt de gemeente een participatief ouderenbeleid. Hiervoor zijn in mei en juni dit jaar al twee sessies georganiseerd om van inwoners en professionals te horen wat de belangrijkste thema’s en maatschappelijke opgaven zijn.

Daaruit zijn de thema’s wonen en fysieke leefomgeving, meedoen en sociale contacten, mantelzorgondersteuning, leefstijl en gezondheidsvaardigheden, inclusie, (medische) zorg, informatievoorziening en vervoersmogelijkheden gekomen.

Tijdens een derde sessie praten we door over deze thema’s en bespreken we hoe we hieraan gaan werken. Woon je in Wassenaar en ben je 65+ of ben je mantelzorger voor iemand van 65+? Of werk je als professional in Wassenaar met ouderen? Dan horen we graag jouw inbreng.

Je bent van harte welkom op maandag 9 september om 16:30 op het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. De bijeenkomst duurt tot 19:00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Aanmelden kan gratis via https://obi41.nl/2p9a9hkt. Graag tot de 9de!

Tags

BijeenkomstGemeenteMeepratenOuderenbeleidWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top