Skip to content
Kees Disseldorp van handbalvereniging Olympia ’72. Archieffoto. Fotocredit: Patrick Kop

Olympia’72 Begint seizoen met overwinning Dames senioren 1

Olympia '72
4 september 20242 minute read

Dames senioren 1 Olympia’72 speelde dinsdagavond een naar voor geschoven wedstrijd tegen Warmunda 1. Dat was op verzoek van de gasten die op de geplande datum niet konden spelen.

De dames van Olympia’72 vormden een team dat opnieuw was samengesteld uit jonge talentvolle speelsters en wat oudere speelsters met veel ervaring. Na een tactische bespreking met coach Johan, begon Olympia’72 goed aan de wedstrijd. Ze liepen al snel enkele punten uit. Rust 15 -10 in het voordeel van Olympia’72.

De  tweede helft liepen de dames opnieuw snel uit door goede schoten van Ester en de snelheid van Geena, gecombineerd met het inzicht van de ervaren dames bleek dit een goede mix. Ook mag het keepers werk van Tanja niet onbenoemd blijven. Einduitslag: 31-20 in het voordeel van de wassenaarse dames. Dit geeft weer energie voor het nieuwe seizoen.

Handbalvereniging Olympia’72 is het seizoen weer begonnen met de trainingen. Zondag zijn de eerste wedstrijden thuis op het terrein aan de Deylerweg 157 (naast het Adelbert College).

Kom gerust eens langs om kennis te maken met de dynamische sport “Handbal”. De trainingen zijn op de dinsdagavond: 18.00 uur starten we met de F-jeugd (vanaf 6 jaar). Om 18.15 uur begint de training voor de D-jeugd (vanaf 10 jaar). En vanaf 19.00 uur de senioren Dames 19.00 uur en de Heren 20.00 uur.

Heb je interesse om eens kennis te maken met de sport Handbal? Kom gerust langs of doe gewoon mee.

Olympia’72 heeft dit jaar uitgeroepen tot het jaar van de jeugd

Heb je interesse dan biedt Olympia’72 aan om gratis 3 maanden mee te trainen en enkele proefwedstrijden te spelen. Als je dan verder wilt in deze mooie sport word je lid van Olympia’72.

Voor meer info kun je kijken op www.hvolympia72.nl

Tot dinsdag, bestuur Olympia’72

Tags

HandbalJaar van de jeugdNieuw seizoenOlympia 72TrainingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top