Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: gemeente Wassenaar

Denk mee over mobiliteit in de toekomst

6 september 20243 minute read

In deze regio werken 21 gemeenten samen om de bereikbaarheid te verbeteren en de economie te versterken. Om ervoor te zorgen dat iedereen in de regio ook in de toekomst makkelijk, veilig en duurzaam kan reizen, denkt De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) al na over hoe mobiliteit er in de toekomst uit moet zien. Dit komt samen in de Mobiliteitsvisie. In het plan staat wat er nu en straks gedaan kan worden om het reizen in de metropoolregio te verbeteren.

Uw mening is belangrijk omdat u in de regio woont en/of reist. Of u nu naar uw werk, school of een afspraak in het ziekenhuis gaat; vervoer speelt een grote rol in uw leven. U weet wat goed is en wat beter kan. Daarom wil de MRDH graag weten wat u belangrijk vindt voor toekomstig vervoer. Met uw input kunnen we een mobiliteitsvisie maken die echt aansluit bij de behoeften van de inwoners en reizigers in onze regio.

Hoe kunt u een bijdrage leveren?

U kunt op verschillende manieren en momenten uw mening geven:

  • Geef online uw mening!
    Via de enquête op de website van de MRDH kunt u eenvoudig online uw mening geven. 
  • De MRDH zoekt u op! 
    Van 1 tot en met 16 september 2024 is een team met medewerkers van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) te vinden in het openbaar vervoer, bij scholen, buurthuizen, sportverenigingen, winkelcentra, koffiehuizen en tankstations in de regio, om gesprekken te voeren over toekomstige mobiliteit. Ziet u ons staan? Ga dan gerust met ons in gesprek.
  • Bijeenkomsten in de regio
    U bent van harte welkom op bijeenkomsten die we bij u in de buurt organiseren, Meld u aan via de website van de MRDH
    o    17 september om 19:30 in Zoetermeer [Locatie volgt]
    o    18 september om 19:30 bij het World Horti Centre – Westland
    o    23 september om 19:30 bij Het kasteel van Rhoon – Albrandswaard
    o    24 september om 19:30 bij Meet Tuesday – Rotterdam

Wat doet de MRDH met uw bijdrage?

Zij verzamelen, bekijken en verwerken uw mening om de mobiliteitsvisie beter te maken. Op donderdag 31 oktober 2024 vertellen zij tijdens een online meeting welke informatie zij hebben opgehaald en wat daarmee wordt gedaan. Aanmelden kan al via de website van de MRDH.

Wat doet de MRDH?

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) is een samenwerkingsverband van 21 gemeenten in de regio, die samen werken aan het verbeteren van de bereikbaarheid en het vernieuwen van de economie. Kijk voor meer informatie op www.www.mrdh.nl/mobiliteitvandetoekomst.

Vragen?

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Louis Hueber (MRDH) via l.hueber@mrdh.nl

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top