Skip to content
Fotocredit: SMOW

Kom en ontmoet nieuwe mensen bij het Singles Café 60+!

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
19 september 20242 minute read

Ben jij een man van 60 jaar of ouder en op zoek naar nieuwe contacten, vriendschappen of zelfs een bijzondere relatie? Mis dan niet de volgende editie van ons Singles Café 60+, georganiseerd door Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar en Radius Oegstgeest!

Wanneer? Vrijdag 27 september, van 14.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur).
Waar? Een sfeervolle horecagelegenheid in Oegstgeest (locatie wordt na aanmelding bekendgemaakt).

Waarom zou je deze kans niet laten liggen?

  • Ontspannen en gezellige sfeer: Het Singles Café biedt een ongedwongen setting waar je in kleine groepjes met andere 60-plussers kunt praten aan mooi gedecoreerde tafels.
  • Informele kennismaking: Geniet van een hapje en een drankje terwijl je korte, gezellige gesprekken voert. Dit is de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen zonder druk of verplichtingen.
  • Succes verzekerd: De vorige edities waren een groot succes, dus mis de kans niet om ook een deel van deze gezellige ontmoetingen te zijn!

We hebben nog niet genoeg mannen om de balans te bewaren. Dit is je kans om deel uit te maken van een leuke groep en nieuwe sociale contacten te leggen.

Aanmelden is eenvoudig: Stuur je gegevens vóór 23 september naar info@radiuswelzijn.nl of bel 071-707 42 00 (8.30-12.30 uur). De deelname kost 15 euro per persoon, inclusief twee consumpties en heerlijke hapjes. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte locatie.

Wacht niet te lang! Dit is jouw kans om nieuwe mensen te ontmoeten in een prettige en informele setting. We hopen je te zien op 27 september!

Tags

DatingOegstgeestRadiusSeniorenSingles 60+ CaféSMOWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Bazaar Messiaskerk Komt Eraan!
Back To Top