Skip to content
Fotocredit: PR

Probeer Badminton bij BC Wassenaar

Badmintonclub Wassenaar
20 september 20242 minute read

Vanaf de eerste week van oktober is het mogelijk om bij Badmintonclub Wassenaar de badmintonsport uit te proberen. BC Wassenaar doet mee aan een landelijke campagne van Badminton Nederland en koppelt daar nog een eigen actie aan vast! Een uniek moment om onder begeleiding je slag te slaan.

Je start in een groepje, waarbij je binnen 10 lessen alle basis skills aangeleerd krijgt, ook leer je de spelregels kennen en speel je je eerste partijtjes. Je volgt deze unieke lessen nu voor slechts € 25,- en de lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau. Ontdek bij BC Wassenaar hoe leuk en gezellig badminton is en meld je voor 1 oktober aan! Dat kan via de website probeerbadminton.nu.
Zoals een oud-deelnemer aan deze actie zegt: “Ik ga gewoon door, het is een leuke club, de lessen zijn leerzaam en er zijn altijd mensen om tegen te spelen! En heel mooi ook dat ik niet vooraf een aantal ander mensen moet regelen om samen een baan te huren, heerlijk zo’n verenigingsgevoel”.

Badminton, dat is: fast.fit.fun

FAST.
Badminton saai? Echt niet! Badminton is de snelste racketsport ter wereld. De shuttle kan wel 400 km per uur halen! Met badminton moet je zeer snel beslissingen nemen, wordt je reactiesnelheid getest en je voetenwerk op de proef gesteld.

FIT.
Veelzijdig bewegen houd je jong en vitaal! Badminton is een work-out voor je hele lichaam en verhoogt je hartslag en hersenactiviteit. Tempowisselingen in het spel zorgen ervoor dat je op een leuke manier kracht, snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen ontwikkelt. Na een avondje of ochtend badmintonnen voel je je voldaan en zit lekker in je vel!

FUN.
De combinatie van snelheid, creativiteit, uithoudingsvermogen en samen sporten maakt badminton ook heel erg leuk! Badminton heeft een laag instapniveau en biedt oneindig veel uitdaging op zowel technisch, tactisch als mentaal gebied. Badminton wordt niet voor niets beoefend van de camping tot de Olympische spelen. Plezier is de basis en staat bij onze club centraal.

Wil je al eerder komen kijken, prima! Je bent welkom op de maandagavond (16 jaar en ouder) vanaf 19.30 uur of de woensdagochtend (55 jaar en ouder) vanaf 10.00 uur. BC Wassenaar speelt in de nieuwe sporthal De Duinpan.

Besluit je om lid te worden? Dan speel je dit seizoen met 25% korting, kom je met 2 of meer dan is de korting zelfs 50%. Meer info? Mail naar info@bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonBadmintonclub WassenaarFitLid wordenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top