Skip to content
Fotocredit: PR

VVD Wassenaar: Ontmoet Erik Ziengs van ONL voor ondernemers op 8 oktober

21 september 20242 minute read

Erik Ziengs neemt ons mee in de kansen en uitdagingen voor ondernemers, zowel lokaal als landelijk. Wat betekenen de kabinetsplannen voor de ondernemer? Hoe haalbaar is de belofte van minder regeldruk? En welke belangrijke thema’s verdienen volgens u nog extra aandacht? Met zijn jarenlange ervaring en passie voor ondernemerschap is Erik dé persoon om deze vraagstukken samen met ons te verkennen.

Daarnaast zal ook onze eigen VVD-wethouder Laurens van Doeveren aanwezig zijn. Als onderdeel van zijn portefeuille binnen het College van B&W is hij nauw betrokken bij de Wassenaarse ondernemersgemeenschap en denkt hij graag mee over lokale kansen en knelpunten. Een mooie gelegenheid om ook met hem van gedachten te wisselen!

Het belooft een inspirerende en interactieve avond te worden, waarin we met elkaar in een ontspannen sfeer van gedachten kunnen wisselen over actuele onderwerpen. We zijn te gast op de 1e verdieping van De Brouwerij van de Crooked Spider, waar de Wassenaarse ondernemer Niels Beekhuizen ons verwelkomt.

De Wassenaarse VVD wil de politieke discussie dichtbij brengen. Daarom zetten wij in op persoonlijke gesprekken met experts, het delen van kennis en het zoeken naar oplossingen voor zowel lokale als nationale vraagstukken. Samen werken we aan een beter Nederland én een beter Wassenaar.

Wij hopen u op 8 oktober te mogen verwelkomen! Aanmelden kan eenvoudig via secretaris@vvdwassenaar.nl

Locatie: 1e verdieping Brouwerij Crooked Spider, Rijksstraatweg 60, aanvang 19.30

Met vriendelijke groet, VVD Wassenaar

Tags

Avond voor ondernemersErik ZiengsONLVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top