Skip to content
Fotocredit: PR

Parochie Augustinus organiseert ‘Smulpaap’

Pastoor Franken
22 september 20242 minute read

Hoe vind je een beetje geluk? Speelt wat je wel of niet gelooft daarin een rol? Dit is het onderwerp van het boek van pastoor Franken met de titel “het geheim van het geluk is het geheim van de vreugde.” Het is ook een onderwerp wat regelmatig in onze Alpha ter sprake komt!

Het geheim van het geluk?

Op dit moment zijn er meer dan 55.000 Alpha’s wereldwijd in maar liefst 169 landen op zoek naar dit geheim van het geluk. Ruim 23 miljoen mensen volgden een Alpha. De Augustinusparochie organiseert al 20 jaar de Alpha waaraan meer dan honderd mensen deelnamen.

De Alpha geeft uitleg over de basis van het christelijk geloof. De Alpha is vrijblijvend en gratis voor iedereen van 15 tot 100 jaar. Je komt tien avonden als groep bij elkaar. Je kijkt naar een filmpje over het christelijk geloof. Daarna praat je in vaste kleine groepjes hierover door. Je zult merken dat je in korte tijd elkaar leert kennen en een band opbouwt. Zo inspireer je elkaar om samen te zoeken wat gelukkig maakt en wat geloof in deze tijd kan betekenen.

Smulpaap! Omdat het eten zo lekker is!

Bij een Alpha hoort gezamenlijk eten. Van dat eten maken wij iets bijzonders. Geniet van een 2 of 3-gangenmenu, met eenvoudige, afwisselende en alom gewaardeerde gerechten. Jouw smaakpapillen zullen hemels worden verrast. Bovendien krijgt je drie keer een speciale culinaire ervaring uit een ander land. Bij ons heet de Alpha Smulpaap! Omdat het eten zo lekker is! En het mooie is: je hoeft alleen maar aan te schuiven!

Wil je meer weten? Kijk zelf of de Smulpaap iets voor je is!

Kom vrijblijvend naar de introductiebijeenkomst om 19.30u op 9 oktober om 19.30 uur in de pastorie van de H. Willibrord Oegstgeest, Rhijngeesterstraatweg 35, 2341 BR Oegstgeest. (ingang achterom)

Info kun je ook krijgen bij pastoor Franken:  rochusfranken@outlook.com  of bij de Alpha-coördinator Reinoud Kaasschieter: alpha.jozefkerk@hotmail.com

De  bijeenkomsten daarna zijn gepland op de volgende woensdagen:

16,23,30 oktober

13,20, 27 november

11 december

 15, 22 januari

Afsluiting 29 januari

Deze bijeenkomsten beginnen om 18.30u

Afzender: Pastoor Franken

Tel: 071 8895938

Email: rochusfranken@outlook.com

Tags

Alpha cursusDe SmulpaapParochie H. AugustinusSt. WillibrorduskerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top