Skip to content
Fotocredit: Erik van Leeuwen

WZK Tri-Team doet mee met de Wassenaarse Sportweek!

WZK Tri-Team
9 oktober 20242 minute read

Bijna is het zover, ‘De Wassenaarse Sportweek’ van fit in Wassenaar. Het WZK Tri-Team doet ook mee.

Wij zullen in deze sportweek, van 21t/m 29 oktober 2024, kosteloos 3 clinics aanbieden waarbij er extra aandacht is voor hardlopers en voeding en de voordelen voor hardlopers van krachttraining.

Maandag 21 oktober vindt er van 19:00 tot 20:00uur een clinic over voeding en hardlopen plaats. Paul van Brink van Tri PT Studio uit Voorschoten gaat in op wat je het beste wel en niet kunt eten voor, tijdens en na een loop, En welke voordelen eruit de juiste voeding te behalen zijn voor hardlopers.

Dinsdag 22 en 24 oktober komt Jorrit Gerritsma van @fitmetjorrit vertellen over het belang van krachtraining voor hardlopers. Van 19:00 tot 20:30 uur geeft hij in  clubruimte ‘De Bovenkamer’ bij het Sterrenbad tips en tricks over welke krachttraining nodig is voor hardlopers om blessures te voorkomen.

Daarnaast biedt het WZK Tri-Team standaard de mogelijkheid om de eerste 2 maanden kosteloos mee te trainen en zo de gezelligheid van onze club te ervaren.

Alle clinics vinden in De Bovenkamer plaats (In het Sterrenbad; ingang aan de zijkant van het gebouw). Bij interesse is deelname en aanmelding mogelijk via secretaris@tri-team.nl

Wij hopen u te verwelkomen op 1 of beide clinics!

Tags

ClinicHardlopenKrachttrainingvoedingWassenaaarWassenaarse sportweekWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top