Skip to content

VCW symposium; een daverend succes

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
14 oktober 202452 second read

Ruim 90 bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren uit Wassenaar kwamen gisteren op het VCW Symposium af in de Warenar. Er werden verschillende workshop gegeven waar ze aan konden deelnemen. Zo werden de workshops, fondsenwerven, communicatie, vereniging van de toekomst, sociale veiligheid, werven van vrijwilligers, positieve gezondheid en ANBI goed bezocht.

Na de eerste workshops was er gelegenheid om een lekker broodje te eten en sommige deelnemers konden op speeddate met één van de wethouders (Laurens van Doeveren, Ronald Zoutendijk en Ritske Bloemendaal). Zo konden bestuursleden nu die brandende vragen stellen voor hun organisatie. Daarnaast werden er ook mooie netwerk contacten gelegd en was het een gezellige bijeenkomst waar je ook in gesprek kon gaan met diverse fondsen en adviseurs. Na de informatiemarkt was er de mogelijkheid om een lezing bij te wonen van Professor Dr. Lucas Meijs, de expert op het gebied van vrijwilligerswerk. Om vervolgens, vol inspiratie, aan de laatste workshops te beginnen.

VCW kijkt terug op een inspirerende en geslaagde dag, waar veel informatie kon worden gehaald en gedeeld en mooie contacten werden gelegd.

Tags

NetwerkenSymposiumVCWVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaarWorkshops
Gerelateerde artikelen
Back To Top