Skip to content
Fotocredit: PR

‘Trick or Treat’ Halloween in Wassenaar – De legende van de heks komt tot leven!

Winkels in Wassenaar/Centrummanagement
15 oktober 20242 minute read

Op zaterdag 26 oktober wordt het centrum van Wassenaar omgetoverd tot een griezelig sprookje tijdens het ‘Trick or Treat’ Halloween-evenement. De legende van de heks komt tot leven. De heks neemt haar griezels mee voor een gezellige dag vol spanning en plezier voor jong en oud!

Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen zich vermaken met diverse activiteiten. Ze kunnen op bezoek gaan bij de heks en krijgen van haar een pompoenmandje of -zakje, waarmee ze langs deelnemende winkels kunnen gaan om snoep te verzamelen. De winkels die meedoen, zijn te herkennen aan speciale posters bij de ingang of in de etalage. Kom verkleed!

Naast de Trick or Treat, waarbij kinderen langsgaan bij de winkels om snoep te verzamelen, zijn er nog meer griezelige activiteiten voor de hele familie:

-Heksensoep proeven: Help de heks mee aan het perfecte recept, voordat je zelf in een kikker verandert…

-Halloween knutselworkshop: Knutselfans kunnen hun creativiteit de vrije loop laten tijdens de griezelige knutselworkshop.

-Professionele griezel schmink: kinderen kunnen zich laten schminken door een professionele schminkster en veranderen in hun eigen favoriete griezel.

Trek dus je verkleedkleren uit de kast en kom langs! Geniet van een dag vol griezels, snoep en creativiteit in het centrum van Wassenaar!

Praktische informatie:
Datum: Zaterdag 26 oktober 2024
Tijd: 11.00 – 15.00 uur
Locatie: Centrum Wassenaar

Tags

CentrumHalloweenKinderactiviteitenTrick or treatWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top