Skip to content
De Oostdorp Fright Night. Archieffoto. Fotocredit: Herman van der Woude

Oostdorp FrightNight 2024

Buurtvereniging Oostdorp & Omgeving
22 oktober 20242 minute read

Op vrijdagavond 25 oktober staat de wijk Oostdorp weer in het teken van het grootste Halloweenevenement van Wassenaar: Oostdorp FrightNight (OFN). Vanaf 19 uur gaan veel griezelig verklede kinderen en hun ouders/begeleiders op pad voor de Trick or Treat tocht door de wijk. Deze tocht begint in het buurtcentrum O&O en eindigt op het kermisterrein aan de Dr. Mansveltkade, bij het gebouw van de Oranjevereniging.

Om 21.30 sluiten we bij het buurtcentrum de deuren en gaat het licht weer aan.De organisatie zal er alles aan doen om dit evenement zonder problemen te laten verlopen. Voor de verkeersveiligheid worden gecertificeerde verkeersregelaars ingezet en door de hele wijk wordt toezicht gehouden door vrijwilligers, politie en BOA’s. Verder wordt de Oostdorperweg tussen de van Cranenburchlaan en het kruispunt met de Donker Curtiusstraat / Zonneveldweg, en tussen de het kruispunt met de Donker Curtiusstraat / Zonneveldweg en Bloemluststraat vanaf 19 uur volledig afgesloten voor het verkeer.

Uiteraard rekenen we ook op de medewerking van de deelnemers aan de tocht. Hou je aan de verkeersregels en ouders: let op je kinderen. Bij de deelnemende adressen in de wijk kunnen kinderen op vertoon van een speciaal OFN polsbandje iets lekkers (Treat) krijgen. Het aanbod van het lekkers is afgestemd op het aantal verkochte polsbandjes en is niet bedoeld voor de begeleidende volwassenen. Het is natuurlijk ook niet de bedoeling een graai te doen om zoveel mogelijk lekkers bij elkaar te harken. Hiermee benadeel je anderen. Het uit te delen snoep wordt verpakt aangeboden. Begrijpelijk dat je hier misschien direct van wil genieten, maar deponeer je afval dan wel in een van de afvalbakken in de wijk en gooi het niet op de grond.

Laten we er zo met z’n allen weer een super geslaagd evenement van maken.

Tags

Buurtvereniging OostdorpFright NightHalloweenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top