Skip to content

Jumbo Mark Blaauw trakteert op bloemen en taart

6 maart 20153 minute read

Wassenaar – Inwoners van Wassenaar en omgeving kunnen vanaf woensdag 11 maart voor al hun dagelijkse boodschappen terecht bij de nieuwe Jumbo winkel aan de Luifelbaan 1 in Wassenaar. Uiteraard laat Jumbo dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zaterdag 14 maart.

Ondernemer Mark Blaauw is trots op de nieuwe winkel: “Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Daarnaast komen er ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug, zoals de focus op lokale producten.”

De C1000 Mark Blaauw wordt momenteel compleet verbouwd. De winkel telt straks ruim 1.500 m² vloeroppervlakte. Het pronkstuk is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen.

Vers en gezond eten
Jumbo Mark Blaauw wordt ingericht volgens de allerlaatste uitgangspunten van de Jumbo formule. Nieuw in de supermarkt is het ‘pick en mix’ concept. Dit houdt in dat klanten op diverse plaatsen in de winkel zelf combinaties kunnen maken met verschillende producten. Zo kan men zelf een kaasplankje of een bakje met verschillende zeevruchten, zoals gamba’s en mosselen samenstellen. De ambachtelijke slagerij wordt voorzien van een bak en lakafdeling voor vers gegrilld vlees. Verder beschikt de winkel over een sapmachine voor verse vruchtensappen, een eigen stomerijservice en een bloemenafdeling.

Vernieuwde zelfscan
Bijzonder aan de winkel is dat klanten voortaan gebruik kunnen maken van een uniek zelfscansysteem, waarmee ze hun boodschappen zelf kunnen scannen. “Dit scheelt klanten van Jumbo tijd én het is gemakkelijk, omdat ze tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas. Bij de speciale zelfscan kassa kan men bij een caissière in een handomdraai afrekenen. Zo blijft het persoonlijk contact, dat we bij Jumbo zo belangrijk vinden, behouden, legt ondernemer Mark Blaauw uit. “Bovendien toont de handscanner een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen.”

7 Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, is persoonlijk aanwezig bij de opening. “Dit is alweer de 514e Jumbo in Nederland. Ook in deze winkel staat de klant centraal. Onze service gaat altijd net een stapje verder dankzij de inzet en het enthousiasme van onze medewerkers. Zij volgen allemaal een training in de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn garanties waar onze klanten iedere dag op kunnen rekenen. Zo biedt Jumbo het grootste assortiment. Als de klant een product mist, kijkt Jumbo mee naar een alternatief of haalt de winkel het product binnen twee weken in huis.”

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top