Skip to content

A.s. zondag het tweede spectaculaire kickboksgala van Wassenaar!

17 september 20152 minute read

Wassenaar – De enige echte kickboksschool van Wassenaar organiseert zondag 20 september 2015 in sporthal De Schulpwei het tweede officiële kickboksgala van Wassenaar. Het evenement vindt plaats onder auspiciën van de Federatie Oosters Gevechtskunsten (FOG), lid NOC NSF.

In ring verschijnen uiteraard de eigen leden en zijn er zeer veel vechters uitgenodigd uit de rest van Nederland. Van beginners tot gevorderden. En als klap op de vuurpijl zal er een spectaculaire professionele A-klasse partij worden gepresenteerd, de hoofdpartij van het gala!

De A-klasse is het hoogst haalbare in de kickbokssport; het betreft professionele vechters die van het vechten een beroep hebben gemaakt, en zij worden er dus ook voor betaald. A-vechters vechten in binnen- en buitenland. A-vechters trainen meestal twee keer per dag om in topconditie te zijn, zodat ze elk moment kunnen deelnemen aan wedstrijden.

Lutciano Zimmerman (Hemmers Gym) zal voor Fearless uitkomen in de hoofdpartij, Luciano is een opkomend talent en men verwacht dat hij binnen 2 jaar in de internationale top zit.

Er loopt genoeg talent rond in Wassenaar… dat gaat getoond worden a.s. zondag tijdens het kickboksgala. Van jonge jeugdleden voor demonstratiepartijen maar er zijn ook leden die voor hun eerste of tweede echte wedstrijd gaan! Super spannend natuurlijk! Maar ook leden uit Lelystad gaan de ring in, waaronder een Nederlands kampioene van 13 jaar. Van jong tot oud is er heel erg hard voor getraind, technische trainingen in de sportschool maar ook veel, heel veel trappen lopen, elke zondag bij het strand… want ook dat hoort bij kickboksen.

Toegangskaarten worden zowel online als aan de zaal verkocht.
De zaal gaat om 13.00 uur open voor publiek. De wedstrijden beginnen om 14.00 uur.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top