Skip to content
Fotocredit: politie Wassenaar

Aanhouding na bizar incident op snelweg: dronken bestuurder doet grote boodschap op eigen bumper

31 juli 202453 second read

Afgelopen zondagavond kreeg de meldkamer een melding die zelfs doorgewinterde agenten de wenkbrauwen deed fronsen. Een voertuig slingerde hevig over de weg, raakte bijna de vangrail en kwam uiteindelijk tot stilstand op een afrit. Wat daarna gebeurde, tart elke verbeelding: de bestuurder stapte uit en deed zijn grote boodschap op de bumper van zijn eigen auto.

De melder, die achter de betreffende auto reed, zag tot zijn verbijstering de bestuurder niet een eenvoudige sanitaire stop maken, maar in plaats daarvan nummertje twee doen op zijn bumper. Nadat deze ongebruikelijke ‘waxlaag’ was aangebracht, vond de bestuurder het niet verantwoord om verder te rijden en besloot achterin zijn auto te gaan liggen.

De politie arriveerde snel ter plaatse en constateerde dat de bestuurder onder invloed was van zowel alcohol als drugs. De verdachte werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht, waar een politiearts bloed afnam voor verder onderzoek. De exacte hoeveelheden alcohol en drugs zullen na laboratoriumonderzoek worden vastgesteld.

Het dossier zal vervolgens worden opgemaakt en naar het Openbaar Ministerie worden verzonden, dat verdere stappen zal bepalen.

Bron: politie Wassenaar

Tags

AanhoudingBizar incidentDrugsPoepende automobilistPolitie WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top