Skip to content
De lopers van de Corbulotunnel-loop. Fotocredit: PR

Deelname WZK Tri-Team bij diverse evenementen; een terugblik

WZK Tri-Team
5 augustus 20242 minute read

Het betere weer was in de maand juni nog ver te zoeken dit jaar. Uiteraard weerhield dit de leden van het Tri-Team er niet van om elke dinsdag- en donderdagavond heerlijk met elkaar te trainen. Ook stonden er diverse evenementen op het programma. Het weekend van 15 en 16 juni was een topweekend voor wat betreft de evenementen.

Tineke Haitsma- van Dijk liep in haar geboortestreek de Slachte Marathon in werkelijk vreselijke omstandigheden die het Friese land en de lopers teisterden. Keurig volbracht Tineke, die binnengehaald werd door enthousiaste familieleden, die monstertocht. In de Ardennen waren Aniek Honsbeek  en Roel de Jong ook bezig met een monstertocht. De Trail Godefroy de Bouillon was maar liefst 52 km lang door, en dat maakte veel goed, de prachtige natuur van dit deel van België. Maarten Bosch was afgereisd naar Oss om daar deel te nemen aan de plaatselijke marathon. Dat dit geweldig ging bleek wel uit de verpulvering van zijn persoonlijk record! Tevreden keerde Maarten dan ook huiswaarts.

Angelique en Els; deelnemers aan de Leudaltrail. Fotocredit: PR

Op zondag 16 juni was het de beurt aan de vrouw van Maarten Angelique, die samen met Els van Deursen de Leudaltrail liep. 14 prachtige kilometers door het Limburgse land met 2 zeer tevreden loopmaatjes als resultaat. 23 juni stond bij veel clubleden in de agenda omdat je op deze dag namelijk eenmalig kon hardlopen door de splinternieuwe Corbulotunnel! Vele duizenden lopers maakten van dit buitenkansje gebruik.

Gaan we door naar de zomermaand juli, waar de 7e van deze maand Caroline en haar partner en Francis uit de C groep naar Leiden gingen om mee te doen aan de Leiden Urban Trail. Een geweldig leuk concept waarbij je dwars door de stad loopt en via allerlei plaatsen gaat waar je normaal hardlopend nooit komt, zoals de universiteit en de Burcht, maar ook een museum en de bioscoop werden doorkruist. Dit laatste evenement luidde tevens het begin van de zomervakantie in.

Een periode waar veel Tri-Teamers elders in de wereld de paden gaan verkennen want de loopschoenen verdwijnen vaak als eerste in de koffer! In september starten we weer met de Beginnerscursus powered by NN Running Coach (voorheen Start to Run) in samenwerking met de Atletiekunie.

Meld je aan via https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/29470-beginnerscursus-powered-by-nn-running-coach-0-3km/ en kom ook gezellig meelopen bij de leukste hardloopvereniging van Wassenaar waar plezier en prestaties hand in hand gaan.

Tags

evenementenHardlopenTerugblikWassenaarWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top