Skip to content
Ferry Floor met burgemeester Leendert de Lange. Fotocredit: Ferry Floor

Nieuwe aflevering YouTube serie ‘De Burgemeester’ met burgemeester Leendert de Lange (met video)

Ferry Floor
9 augustus 202458 second read

In de nieuwste aflevering van het programma De Burgemeester verkennen kijkers Wassenaar door de ogen van burgemeester Leendert de Lange. Deze aflevering is nu beschikbaar op het YouTube-kanaal De Burgemeester.

De Burgemeester is een programma dat burgemeesters uit Nederland, België en het Caribisch gebied in de spotlight zet en hen de kans biedt om hun gemeenten te laten zien. In deze aflevering neemt burgemeester De Lange je mee op een ontdekkingstocht door Wassenaar.

De video biedt een rondleiding langs iconische plekken zoals het prachtige strand van Wassenaar. Hier vertelt De Lange over zijn rol als burgemeester en wat hem inspireert. De kijker krijgt ook een kijkje in de historische duinen, waar soldaten zijn omgekomen, en enkele oude bunkers die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast wordt de gezellige winkelstraat van Wassenaar getoond en deelt De Lange zijn passie voor wielrennen.

Deze uitgebreide video biedt een mooi overzicht van Wassenaar en laat zien waarom deze gemeente zo bijzonder is. Bekijk de video nu op YouTube-kanaal De Burgemeester en ontdek meer over Wassenaar en de rol van de burgemeester.

Videocredit: Ferry Floor/YouTube-serie De Burgemeester

Tags

Gemeente WassenaarIn the spotlightLeendert de LangeWassenaarYouTube serie De Burgemeester
Gerelateerde artikelen
Back To Top