Skip to content
Fotocredit: PR

Het kan nog (net): aanmelden voor de i4Housing Zwemloop of Duintrailloop aan de Wassenaarse Slag

Wassenaarse Zwemloop
21 augustus 20242 minute read

A.s. zondag 25 augustus organiseert hardloopvereniging Tri-Team het inmiddels bekende evenement, de i4Housing Zwemloop Wassenaar.  Voor de 29e keer vindt dit sportieve spektakel plaats in het prachtige natuurgebied bij de Wassenaarse Slag.

Naast de traditionele zwemlooponderdelen is er sinds enkele jaren onze “run-only”, de Duintrailloop. Dit biedt een geweldige kans voor hardloopliefhebbers uit Wassenaar om deel te nemen aan een uitdagend en uniek loopevenement om de hoek! Verder is het als vanouds mogelijk om mee te doen, solo of als duo, aan de halve of hele Zwemloop.

Behalve door onze trouwe sponsor en uitvalsbasis Strandpaviljoen Sport, wordt dit evenement mogelijk gemaakt door de Wassenaarse Reddingsbrigade, en heel veel vrijwilligers die weer voor alle deelnemers in touw zijn. Daarnaast zijn er vele sponsoren die ons jaarlijks ondersteunen en zonder wie de Zwemloop niet zou bestaan. De i4Housing Zwemloop staat garant voor een gezellig, sportief en uitdagend evenement. Het is nog mogelijk om je aan te melden, maar niet voor lang!

Dus lees je dit, en denk je “dit is wat voor mij!”, meld je dan snel aan!  Er zijn prijzen voor de beste Wassenaarders op alle onderdelen, misschien een extra reden om de uitdaging aan te gaan!

Het programma ziet er als volgt uit:

16:00 uur: Start hele afstand Zwemloop

16:25 uur: Start Duintrailloop

16:45 uur: Start halve afstand Zwemloop

18:00 uur: Prijsuitreiking

18:15 uur: BBQ (optioneel)

Voor meer informatie en om je in te schrijven ga je naar de website van de Wassenaarse Zwemloop.

Tags

DuintrailrunHardlopeni4housing Zwemloop WassenaarInschrijvenWassenaarWassenaarse ZwemloopZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top