Skip to content
Het D-team van handbalvereniging Olympia '72. Fotocredit: PR

Winst voor D-team en senioren van Olympia’72

Olympia '72
10 september 20242 minute read

Zondag 8 september waren alle teams van handbalvereniging Olympia’72 actief. De jongste jeugd, het F-team, hadden de eerste wedstrijden in toervooi-vorm in Zoetermeer. Iedereen vond het spannend maar River, Selim, Maia en Hannah hebben het heel goed gedaan! Ze hebben goed samen gespeeld, top verdedigd, shoot-outs gedaan en ook gescoord!! Trots zijn wij op jullie, voor jullie coach Tanja, en jullie mogen zeer zeker trots zijn op jullie zelf. Het F-team heeft nu precies genoeg spelers en zoekt nog naar teamgenoten tussen de 6 en 8 jaar, kom gezellig met deze toppers trainen op dinsdag om 18.15 uur!

Het F-team van handbalvereniging Olympia ’72. Fotocredit: PR

Het D-team had ook hun eerste wedstrijd van dit seizoen en hebben dit bijzonder goed gedaan met een mooie 15-11 overwinning op Northa. Super knap! D-team is een samengesteld team van spelers uit de E-jeugd en D-jeugd, helaas net niet genoeg spelers om 2 teams te maken. Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en lijkt het je leuk om te handballen, kom vooral een paar keer meetrainen op dinsdag om 18.15 uur!

De heren senioren waren ook aan zet en de ervaring in het team heeft gezorgd voor een klinkende overwinning op Northa. 43-20 was de eindstand. Goed gedaan mannen. Er was continu hoog tempo in de aanval, mooie schoten van afstand en goed keeperswerk waardoor de tegenstander geen enkele kans kreeg. Hou dit vol het komende seizoen!

Voor de dames senioren stond de tweede wedstrijd op het programma. Dit keer tegen Verburch. De dames gingen goed van start, met snel spel en een sterke verdediging. In de aanval wisten ze goed de ruimte te benutten. Helaas schoten we te vaak op de lat of op de keepster waardoor we de wedstrijd uiteindelijk verloren met 18-20. Jammer, maar er waren mooie aanvallen te zien, goede break-outs en dat geeft weer hoop voor de volgende wedstrijden waar ze de ballen vast veel vaker in het doel krijgen.

Dinsdag 10 september staat de eerste wedstrijd van de dames midweek op het programma om 20.00 uur op Sporteiland Ter Weer.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? We trainen op dinsdagavond.
Jeugdteams: 18.15 – 19.15 uur
Dames senioren: 19.15 – 20.15 uur
Heren senioren: 20.15 – 21.15 uur
Sporteiland Ter Weer, Deijlerweg 157 in Wassenaar

Tags

D-teamDamesF-teamHandbalOlympia 72Wassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top