Skip to content
Francis Golden (links) en Nienke Schaap. Fotocredit: PR

WZK Tri-Team start het loopseizoen met een heerlijke BBQ

11 september 20242 minute read

Donderdag 5 september werd het loopseizoen voor de leden van het WZK Tri-team geopend met een heerlijke bbq. Traditiegetrouw wordt het loopseizoen altijd afgesloten met dit evenement, maar doordat de herfst dit jaar tot juli duurde besloot de bbq-commissie onder leiding van Marc van de Kaa deze te verplaatsen naar 5 september jl.

Francis Golden (links) en Nienke Schaap. Fotocredit: PR

Achteraf bleek dit een goede keuze te zijn geweest, want het was uitstekend weer om de bbq aan te steken. Voorzitter Sandra Odijk en Els van Deursen zorgden voor een gezellige aankleding van het feestterrein en Roald van Borsselen en Tineke Haitsma-van Dijk zorgden voor een heerlijk stukje vlees. Met een opkomst van 20 leden was het gezellig druk te noemen en al gauw kwamen de doelen voor dit jaar ter sprake. De leden waren unaniem blij met de terugkomst van de B groep op de trainingsdagen.

Een hoogtepunt tijdens de bbq is de bekendmaking van ‘’THE ROOKIE OF THE YEAR’ bokaal. Deze gaat altijd naar een nieuw lid van het Tri-Team die de trainers is opgevallen door een positieve inzet tijdens de trainingen. De gelukkige was deze keer Nienke Schaap. Nienke is een vrolijke spring in het veld die met een aanstekend enthousiasme elke training weer bij veel medelopers een lach op het gezicht tovert. Ondanks het vele lachen is het ook een doorzetter die tijdens de Wassenaarse Zwemloop de snelste Wassenaarse dame is geworden. Kortom, een op en top sportvrouw. De technische commissie was daardoor ook unaniem in haar beslissing. Francis Golden overhandigde haar opvolgster met groot plezier de bokaal die een jaar lang bij Nienke de prijzenkast mag vullen. Zo bleef het nog lang gezellig en was het een geslaagde opening van het loopseizoen.

Zaterdag 14 september start om 9.30 uur, onder leiding van onze gediplomeerde trainers, de 1ste van de zeven trainingsdagen van de Beginnerscursus powered by NN Running Coach. Lijkt hardlopen jou leuk om te leren maar zie je dit in je eentje niet zitten, schrijf je dan in via onderstaande link en kom gezellig meelopen. Aanmelden kan via https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/29470-beginnerscursus-powered-by-nn-running-coach-0-3-km/

Tags

BBQBeginnerscursusHardlopenSeizoensstartWassenaarWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top