Skip to content
Fotocredit: PR

Gezellige BBQ met de Blue Zone Connection Wassenaar!

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
12 september 20242 minute read

Wat hadden we een geluk met het mooie weer!  Met de hulp van enkele andere vrijwilligers organiseerden Jacqueline Raaijmakers en Toon Vollering van de Blue Zone Connection in Wassenaar i.s.m. Stichting Maatschappelijke Ondersteuning (SMOW) afgelopen week een (gezonde) BBQ in de tuin bij ontmoetingscentrum de Oosthof.

Met de Blue Zone Connection willen Jacqueline en Toon in Wassenaar bijdragen aan langer en gelukkig leven in Wassenaar. Normaliter is op de 1e vrijdag van de maand alleen een vrijdagmiddagborrel voor senioren, maar dit keer was er een heuse BBQ in de tuin. De tafels waren gezellig aangekleed, lampjes en muziek erbij, en het eten was heerlijk! Een aperitief van vlierboombessensap, een salade van parelcouscous met gegrilde groenten, kipsaté en hamburgers van rundvlees, versgebakken patatjes, en zelfgebakken haverkoeken.

Omdat het versjouwen van de tafels en stoelen uit de Oosthof naar de tuin nog best een pittig klusje bleek, was het erg fijn om te zien dat de deelnemers zichtbaar genoten van dit gezellige samenzijn. Voor het eerst werd er gebruik gemaakt van de achtertuin. En er was ook nog een muzikale verrassing! De activiteitencoördinator Angelique van SMOW, die in haar vrije tijd graag zingt, bracht o.a. enkele reggae liedjes van Bob Marley ten gehore.

Lijkt het jou leuk om aan te sluiten bij de maandelijkse vrijdagmiddagborrel, je bent van harte welkom! Zowel als deelnemer of als vrijwilliger, je kunt Jacqueline en Toon een email sturen: Jacqueline@bluezoneconnection.nl of je kunt bellen met SMOW en dan word je door de Blue Zone Connection teruggebeld (070-5112226, bereikbaar tussen 09.00 en 14.00).

Voor meer activiteiten van SMOW, SBSW en de Blue Zone Connection Wassenaar zie het programmaboekje op de website van SMOW. Je kunt het ook ophalen bij het Van Heeckerenhuis en tijdens de koffieochtenden meenemen vanuit van de drie ontmoetingscentra de Oosthof, De Peppel en De Plataan.

Tags

BBQBlue Zone ConnectionSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVrijdagmiddagborrelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top