Skip to content
Fotocredit: Vrijzinnigen NPB Wassenaar

Samen een koffietje doen?

Vrijzinnigen NPB Wassenaar
1 oktober 20242 minute read

Dat kan… op donderdag 10 oktober in het gebouw van de Vrijzinnigen NPB Wassenaar, Lange Kerkdam 46.

Hoe vaak maakt u tijd voor een praatje op straat, of bij de bakker of in de supermarkt? We komen er veel te weinig aan toe om meer te doen dan een snel ‘hoe is het?’ uit te wisselen. Want eigenlijk hebben we geen tijd om naar het antwoord te luisteren. Terwijl het zo belangrijk is om de tijd te nemen voor elkaar, om echt te luisteren en te zien. Hoe krijg je iemand zover om een onbekende aan te spreken als je erg verlegen bent, of de taal niet goed spreekt. Wat doe je als er soms dagen voorbijgaan zonder dat je iemand spreekt. Hoe doorbreek je dat? Misschien door een uitnodiging aan te nemen voor een warm bakje troost.

Als geloofsgemeenschap van vrijzinnige mensen in Wassenaar beseffen wij hoe groot het belang is verhalen en van een luisterend oor. Wij zouden graag een plek willen zijn waar allerlei verhalen kunnen klinken en waar mensen even op adem kunnen komen. Daarom lijkt het ons goed om de drempel van ons kerkgebouw te verlagen en u uit te nodigen voor een heerlijke koffie met een zelfgebakken puntje taart. Gratis en voor niets.

Op iedere tweede donderdag van de maand staat van 10.15 tot 12.00 uur onze deur wijd open voor iedereen en er is koffie, thee, limonade en zijn andere mensen om te ontmoeten.

Ds Henriette van Dunné

Tags

OntmoetingVrijzinnigen NPB WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top