Skip to content
Fotocredit: PR

WZK Tri-Team overzicht van augustus en september 2024

WZK Tri-Team
3 oktober 20243 minute read

Augustus is voor hardloopvereninging WZK Tri-Team meestal een rustige periode. De trainingen liggen stil en de leden genieten van een vakantie in binnen of buitenland waar meestal wel de schoenen in de koffers meegaan om een rondje te doen in den vreemde. Marc van de Kaa deed het dit jaar iets anders. Op 10 augustus stond hij aan de start van de Dodentocht in België. Een wandeltocht van 100km. Het werd een ware uitputtingsslag waar na 17 uur en 11 minuten een einde aan kwam. Een prachtige prestatie die voor altijd in de boeken zal staan.

Voor de leden van de zwemloopcommissie is augustus ook niet echt een rustmaand. Dit prachtige WZK Tri-Team evenement wordt steeds beter bezocht en dat was te zien op 25 augustus aan de Wassenaarse Slag! De zwemlopers moesten een ruige Noordzee bedwingen om vervolgens door de duinen het 2e gedeelte van de race te voltooien. Op dit parcours liepen ook de deelnemers van de duinenloop, een evenement dat naast de zwemloop gehouden wordt. Het werd een sportdag om met genoegen op terug te kijken.

Op 5 september werd er met een BBQ het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen op de weg. Het was een gezellige bedoening op het veld naast het zwembad. Op 7 september was de kennismakingstraining van de beginnerscursus powered by NN Running Coach, voorheen bekend als Start to Run. De cursus waar je onder leiding van gecertificeerde trainers leert hardlopen. Ook gingen de reguliere trainingen weer van start. Waar we erg blij mee zijn  is met de komst van Noor Gerritsma die training gaat geven aan de B groep. Welkom Noor!

Op 22 september stond in Leiden de 100 Bruggenloop op het programma waar een grote groep Tri-Teamers bij aanwezig was. Een superleuke fun run over de vele bruggen die Leiden rijk is. Voor Aniek Honsbeek en Roel de Jong waren de 21km in Leiden nog niet genoeg, zij liepen in de middag ook nog de 16km van de Dam tot Dam loop. Een weekje later was de loopcommunity neergestreken in Katwijk voor de halve van Katwijk, De zwaarste halve van het land ging ook voor deze editie weer op met regen, wind en een zwaar strand. Alle lopers van het Tri-Team haalden wel gewoon de eindstreep.

Zondag 30 september werd de loopmaand afgesloten in Haarlem. Nienke Schaap, Benjamin Levi en Aniek Honsbeek vertrokken vanaf de Grote Markt voor 21 km door de stad en de Kennemerduinen. Het WZK Tri-Team is weer volop in beweging! www.tri-team.nl

Tags

HardlopenOverzichtWassenaarWedstrijdenWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top