Skip to content
Fotocredit: PR

Jongerenwerk organiseert activiteit in Wassenaarse Sportweek

Gro-up Buurtwerk Wassenaar
5 oktober 20242 minute read

In de week van 22 oktober t/m 29 oktober organiseert Fit in Wassenaar in samenwerking met diverse andere partijen die zijn aangesloten de Wassenaarse sportweek. Het jongerenwerk zal hieraan ook een bijdrage leveren, door middel van het aanbieden van een Kickboks clinic en een tafeltennis toernooi in jongerencentrum Boven.

Datum: dinsdag 22-10-24

Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Doelgroep 10-14 jaar

Locatie: Verzamelen bij Jongerencentrum Boven (Dr. Mansveltkade 9)

Hierbij een korte omschrijving van de activiteit op dinsdag 22 oktober zijn jullie welkom in jongerencentrum Boven voor een kickboks clinic en een tafeltennistoernooi. De deelnemers krijgen een introductie over kickboksen en zullen aan de slag gaan met verschillende onderdelen van kickboksen zoals conditie en techniek. Ook kun je in het jongerencentrum deelnemen aan een tafeltennistoernooi. Alle deelnemers nemen het tegen elkaar op in een competitie. Doe jij mee met één of beide activiteiten? Schrijf je dan snel in door een bericht/whatsapp te sturen naar jongerenwerker Rens op (06-35130078).Deelname is gratis! We hopen heel veel jongeren te verwelkomen tijdens de Wassenaarse sportweek.

Wil je voor die tijd een kijkje nemen in ons jongerencentrum dan ben je ook welkom op de dinsdagmiddagen tussen 15:00 en 17:30. Voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar. Een leuk weetje voor de jeugd. We hebben onlangs het nieuwste spel EA FC25 aangeschaft. Dit kun je spelen met leeftijdsgenoten op een groot scherm.

Ook zijn we op de donderdag en vrijdagavond geopend voor alle jongeren in Wassenaar in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Jongeren zijn dan welkom tussen 19:00 en 22:00 uur. We hebben de ruimte uitgebreid met nog een extra zithoek. Ook in deze zithoek kunnen jongeren games spelen op de Playstation. Daarnaast hebben we enorm veel leuke gezelschapsspellen. Zit er niets voor je tussen neem dan vooral ook je eigen spel mee en kom met een clubje vrienden langs, om elkaar te ontmoeten in het jongerencentrum. Tevens kun je een gezellig muziekje draaien en je eigen playlist samenstellen. Genoeg dingen om te doen samen met leeftijdsgenoten. Tot snel in JC Boven. Heb je leuke ideeën voor ons jongerencentrum? Er is zijn altijd jongerenwerkers aanwezig met wie je jouw ideeën kunt delen. Samen kunnen we dan kijken wat er mogelijk is binnen het jongerencentrum.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact met een van onze jongerenwerkers via de website: https://www.gro-up.nl/locaties/buurtwerk-jongerenwerk-wassenaar-bw/

Tags

Gro-up BuurtwerkJongerencentrum BovenJongerenwerk WassenaarKickboks clinicTafeltennis toernooi
Gerelateerde artikelen
Back To Top