Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: PR

RecycleSint speelgoedruilmarkt op zaterdag 9 november

De Groene Meent
22 oktober 202453 second read

De pepernoten liggen weer in de winkel en pakjesavond komt alweer dichterbij. Daarom tijd om speelgoed te verzamelen en te gaan ruilen.

De Groene Meent organiseert ook dit jaar weer de Recycle Sint speelgoedruilmarkt op 9 november. Locatie: YMCA, Duinrellweg 1

De speelgoedruilmarkt vindt plaats op 9 november bij YMCA, Duinrellweg 1.
Ouders kunnen speelgoed komen inleveren tussen 13.00 en 14.00 uur en van 14.15 tot 15.30 uur kan er geruild worden. Speelgoed wat over blijft zullen we doneren aan de kinderkringloop Wassenaar.

De Groene Meent wil verduurzamen en heeft het initiatief genomen om jaarlijks deze speelgoedruilmarkt te organiseren in Wassenaar. We zijn blij dat de speelgoedstapel thuis op de schop gaat en gereduceerd wordt tot datgene waar de kinderen echt mee spelen. Het overige speelgoed krijgt een mooi tweede leven bij andere kinderen thuis en de eigen kinderen worden weer verblijd met het ingebrachte speelgoed van anderen.

Recycle Sint is een initiatief van ruilplatform Swip Swap. Recycle Sint is niet alleen een groen initiatief, maar ook nog eens hartstikke gezellig, slim en -niet onbelangrijk- goed voor de portemonnee.

Bekijk alle informatie op https://groenemeent.nl/recycle-sint/

Tags

Recycle SintSinterklaasSpeelgoedruilmarkt
Gerelateerde artikelen
Back To Top