donderdag 17 januari 2019

E Events

Morgen 13 januari weer Repair Café

Wassenaar - Bij het Repair Café Wassenaar kunt u uw kapotte spullen laten repareren. U bent welkom op woensdag 13 januari tussen 13.30-16 uur in de zaal van Gemiva-SVG Warenar.
Heeft u kapotte spullen die u graag gerepareerd zou zien? Koffiezetapparaten. waterkokers, lampen, broodroosters,stofzuigers, CD spelers, kleding, textiel, speelgoed... wat kapot is kan wellicht gemaakt. Bij het Repair Café helpen we uw spullen een duurzamer leven te geven! Dat spaart het milieu én uw portemonnee.

U bent 13 januari welkom in de zaal van Gemiva-SVG Warenar. De ingang vindt u aan de linker zijkant van theater de Warenar (Kerkstraat) en is aangegeven met Repair Café affiches. Een team deskundige medewerkers staat met raad en daad voor u klaar. Er is thee of koffie verkrijgbaar. En we vragen u een vrijwillige bijdrage voor de kosten.

Het Repair Café is elke 2e woensdag van de maand. Het volgende Café is 10 februari.

Het wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en Gemiva-SVG samen. Contactpersoon is Mechteld Nije, te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..