zondag 27 mei 2018

K Kunst & cultuur

Mathilde Santing zingt Joni Mitchell in Warenar

Wassenaar - Mathilde Santing komt op zaterdag 25 maart optreden in Theater Warenar. In Both Sides Now zingt ze nummers van Joni Mitchell. Meer informatie vindt u www.warenar.nl. Kaarten bestellen kan via de website of op de avond van het concert in het theater.

Mathilde Santing: er is in Nederland maar één zangeres in Nederland die het publiek kan raken met haar stem en muziek zoals zij. Géén vrouw die jou zo kan laten luisteren naar het verhaal van een liedje.

Gedurende haar carrière wint Mathilde drie Edisons, een Gouden Harp en betreedt ze de hitlijsten met nummers als Wonderful life en Beautiful people. In het eerste deel van haar carrière zingt Mathilde vooral Engels repertoire. Later maakt ze indruk met Nederlandse nummers als Appels op de tafelsprei met een videoclip van Erwin Olaf en Inspiratie uit de musical Joe - muziek die veel Nederlanders jaren later nog altijd diept raakt. Haar oeuvre levert Mathilde in 2007 een koninklijke onderscheiding op: Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In Both Sides Now zingt Mathilde de songs van Joni Mitchell, één van de levende legendes van de Amerikaanse popmuziek. Samen met haar muzikanten neemt Mathilde je mee met de verhalen van Joni in de liedjes vol gedichten en emoties.

Kaartverkoop
U kunt genieten van Mathilde Santing op zaterdag 25 maart in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 18 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.